Gratis energieadvies

Krijg gratis energiebespaaradvies voor jouw woning

Er zijn veel goede redenen om je huis te verduurzamen en te besparen op energie. Of je nu een lagere energierekening wilt, een comfortabeler huis zonder tocht, of een bijdrage wilt leveren aan het klimaat, de meeste Westenholtenaren gaan graag aan de slag.

Niet ieder huis is hetzelfde, niet elk budget even groot en niet alle maatregelen hebben evenveel resultaat. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dan kan een energiecoach handig zijn. In heel Zwolle zijn er vrijwillige, onafhankelijke energiecoaches opgeleid. Er zijn ook energiecoaches in Westenholte. Een van hen komt op jouw verzoek bij je langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. Kun je het dak, de gevel, vloer of ramen (beter) isoleren? Heb je energieverspillende apparaten in huis of is je cv-ketel aan vervanging toe?

Samen kijken we welke maatregelen de meeste energiebesparing opleveren, het comfort verhogen en het binnenklimaat verbeteren. Een adviesgesprekbezoek duurt ongeveer 60 tot 90 minuten, is vrijblijvend en inspireert je hopelijk tot verduurzamen van je woning. Na afloop weet je waar je aan toe bent en kun je betere beslissingen nemen op weg naar een duurzamer huis! Meld je dus nú aan via buurzaam@wijkverenigingwvf.nl.

Zelf energiecoach worden? Meer info via buurzaam@wijkverenigingwvf.nl of via Olaf Heinen 06-40668061.